Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Rewards program για το The Crew

*
Απομένει σχεδόν μια εβδομάδα πριν το επίσημο λανσάρισμα του The Crew 2 και η Ubisoft έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο trailer όπου παρουσιάζονται μια σειρά από οχήματα που οι παίκτες θα μπορέσουν να ξεκλειδώσουν για τον επερχόμενο τίτλο. Όλα αυτά ολοκληρώνοντας μια σειρά από αποστολές στο The Crew πριν το λανσάρισμα του sequel. Οι παίκτες λοιπόν μπορούν άμεσα να μπουν στον κόσμο του The Crew και να πάρουν μέρος στο Rewards Program, που προσφερει 18 challenges. Η ολοκλήρωση του καθενός ξεκλειδώνει από ένα συγκεκριμένο όχημα για το The Crew 2. Ένα επιπλέον, η Ferrari 458, προσφέρεται μόνο και μόνο με τη δήλωση συμμετοχής. Για την πλήρη λίστα των challenges μπορείτε να κάνετα κλικ εδώ. Σας θυμίζουμε ότι το The Crew 2 θα λανσαριστεί στις 29 Ιουνίου για Xbox One, PlayStation 4 και PC.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*